Hírek

Már rozsdamentes acél szerelékkel is elérhetőek a Perla ékszerek!

Írta Karnuts-Takács Zsuzsanna / 2018-09-19

Mindez miért fontos nekem? Mert a minőséget és a hosszan tartó értéket képviselem és a termékeimet folyamatosan fejlesztem. A rozsdamentes acél szerelékekkel az ékszerek még tartósabbak lesznek, nem feketednek be hosszabb idő után sem, valamint azok is bátran felvehetik, akiknél a bizsu szerelékek allergiás reakciókat váltottak ki.

Tovább olvasom

Öltözz divatosan a nyaralás alatt is – outfit inspirációk Az I/llegal Beauty-tól

Írta Karnuts-Takács Zsuzsanna / 2018-07-14

Az I/llegal Beauty bloggere megmutatja, hogy lehet egyszerűen, mégis csinosan öltözködni egy tengerparti nyaralás alkalmával is. Természetesen Perla ékszereket vitt magával. A bejegyzésért és a további képekért katt IDE.

Tovább olvasom

A Perla egyedi ékszerei már a Mona Collections üzletben is elérhetőek

Írta Karnuts-Takács Zsuzsanna / 2018-07-10

Az üzlet megtalálható Budapesten, a XIII. kerület, Katona József u. 3. szám alatt – a Westend bevásárlóközponttal szemben. A Perla ékszerei mellett, csodaszép női ruhák és táskák, valamint gyönyörű kismama ruhák is várnak Benneteket. Mindenképp érdemes benézni!  

Tovább olvasom

Divatbemutató a Perla ékszerekkel

Írta Karnuts-Takács Zsuzsanna / 2018-07-10

A Marilyn Lakásbutik Szombathelyen rendezett divatbemutatóján a Perla zsinór- és bőrkollekciójának egyes darabjai is bemutatkoztak, a szebbnél szebb ruhákat viselő modelleken.  Ékszerek: Perla Ruhák: Molnár Zsuzsa és a POM kollekció Modellek: Réka Nagy Andrea Amatics Evelin Jagodits Mayer Zsuzsanna Barbara Iván Fotó: Bence Oszterman Dalma Sebestyén

Tovább olvasom
Karnuts-Takács Zsuzsanna - Perla

Interjút készített velem az Illegal Beauty blog szerzője

Írta Karnuts-Takács Zsuzsanna / 2018-05-30

ÍGY SZÜLETIK MEG EGY VÁLLALKOZÁS! – EGY MAGYAR ÉDESANYA TÖRTÉNETE A mai cikkben egy újabb interjút olvashattok, ezúttal Karnuts-Takács Zsuzsannával a Perla ékszerek tervezőjével, készítőjével. Engem egyből megragadott az ékszerek letisztult és stílusos kivitelezése, a weboldal dizájnja és a gyönyörű fotók! Arról fogunk beszélgetni, hogy hogyan indult a Perla, hogy mi teszi különlegessé, és hogy milyen kihívások elé…

Tovább olvasom

Május 13., Placcra Fel!

Írta Karnuts-Takács Zsuzsanna / 2018-04-23

Május 13-án, 16-23 óráig újra Divat Placc-ozunk! Számos hazai tervező és kézműves mellett a Perla is jelen lesz az első tavaszi-nyári vásáron. ÚJ HELYSZÍN!

Tovább olvasom

Anyák napi ékszerkészítő workshop

Írta Karnuts-Takács Zsuzsanna / 2018-04-23

Május 5-én ismét Perla workshop lesz a Pagonyban! Ezúttal egyedi anyák napi üveglencsés ékszereket készítünk, amelyhez a képeket, üzenetet akár Te magad választhatod. 

Tovább olvasom