Rólam

Karnuts-Takács Zsuzsanna - Perla

Karnuts-Takács Zsuzsanna vagyok, a Perla ékszerek tervezője, készítője.

 

Az ékszerkészítés mámora olyan 6 éve kapott el: egy este úgy döntöttem, hogy a napi munkahelyi stresszt (rendezvényszervező voltam) aznap, mozgás helyett egy kis kézműves programmal vezetem le. Az otthon lévő gyöngyökből és szerelékekből fülbevalót, később zsinórokból láncokat készítettem, majd másnap viseltem őket. Egyre többen dicsérték és kérték, készítsek nekik is. Hát így indult a Perla története.

Pár év elteltével velem is megtörtént a várva-várt csoda: végre édesanya lettem. Így már ugyan kissé nehezített pályán, de annál nagyobb lelkesedéssel és örömmel vágtam bele a márka népszerűsítésébe és az üzletszerű értékesítésbe. Így lett a Perla hobbiból a munkám, amit napról-napra jobban szeretek csinálni. Minden percét élvezem, de a legnagyobb öröm persze az, amikor a vásárlóimtól pozitív visszajelzések érkeznek és időről időre visszatérnek, hogy megint nálam válasszanak maguknak, vagy a szeretteiknek egyedi, kézzel készített ajándékokat!

Fontos számomra a munkám igényessége és magas minősége, ezért az ékszereimre garanciát is vállalok! A kínálatomban jelenleg a gyöngy, zsinór, beton, üveglencse és bőr ékszerek találhatóak meg, de mivel imádok tanulni és kísérletezni az új anyagokkal, eljárásokkal, ez a kör folyamatosan bővül.

Küldetésem, hogy megmutassam a nőknek, édesanyáknak, hogy nem muszáj milliókat költeni új ruhatárra, nem kell órákat tölteni az üzletekben próbálgatással, vásárlással. Elég pár alap ruhadarab a szekrényben és mellé egy pár színes Perla ékszer ahhoz, hogy kitűnjön valaki a tömegből, hogy csinos és egyedi legyen a megjelenése, változatos az öltözködése.

Miért egyedi a Perla?

Mert nem készítek tömeggyártásban ékszereket. Mert rengeteg alapanyagból dolgozom és így két egyforma ékszer ritkán kerül ki a kezeim közül. Mert folyamatosan keresem az új formákat, anyagokat, kombinációs lehetőségeket, tervezem az újabb kollekciókat.

Kiknek készül?

A legtöbb ékszerem nőknek készül, de a repertoárban megtalálhatóak a férfi, gyermek, baba, menyasszonyi ékszerek is.

Kérésre egyedi elképzeléseket is megvalósítok, kedvenc ruhádhoz is szívesen tervezek ékszert, illetve készítem el a kívánt ékszereket egyedi méretre is!

Remélem Téged is magával ragad az egyedi ékszereim világa! Jó kalandozást kívánok!