Szállítási információk

Szállítási információk

A termékek kiszállítása ingyenes, kivéve a díszdobozos rendeléseket, amelyek csomagként kerülnek feladásra, ennek szállítási költsége 690 Ft.

A szállítást a Magyar Posta végzi, légpárnás borítékban ajánlott levélként házhozszállítással.

Sürgős megrendelés esetén, Budapesten belül lehetőség van személyes átvételre, készpénzes fizetéssel, vagy elsőbbségi ajánlott levél feladására.

A Weboldalon megadott termékárak bruttó árak és tartalmazzák a szállítási (postázási) költséget, a fent megadott postázási formákra.

Szállítási határidők (belföldön)

A raktáron lévő termékeket a megrendelés összegének beérkezését követő munkanapon postázzuk.

A rendelésre készülő ékszerek elkészítési ideje kb. 2-3 munkanap, ezután kerülnek feladásra.

A kiszállítás ideje: az ajánlott küldemények általában a feladást követő 1-3 napon belül megérkeznek. (a kiszállítási határidő betartásáért a felelősséget nem tudjuk vállalni)

Sürgős megrendelést is felveszünk, ez esetben előzetes e-mailes egyeztetés szükséges
a
perla@perlajewellery.com e-mail címen!

Fizetési módok

Banki előre utalás
Számlaszám: OTP 11721002-21457184
Számlatulajdonos: TUTI-VAS Bt.

A megjegyzés rovatba kérjük, írd be a megrendelő nevét és a megrendelés azonosító számát!

A külföldről indított átutalások banki díját a vevő állja.

Sürgős esetben, Budapesten belül lehetőség van személyes átvételre, készpénzes fizetéssel, vagy elsőbbségi ajánlott levél feladására. Ez esetben mindenképpen előzetes e-mailes egyeztetés szükséges!

Fizetési határidő

Amennyiben a megrendelést visszaigazoló automatikus e-mail kiküldését követő 2 munkanapon belül nem érkezik meg a megrendelés értéke a fenti bankszámlára, a megrendelés törlésre kerül, a termék ismét elérhető lesz a többi vásárló számára.

Szállítás külföldre

A tervezett megrendelés pontos szállítási díjával és idejével kapcsolatban, kérlek érdeklődj e-mailben: perla@perlajewellery.com.

Egyéb rendelkezések

Csak a postára adás határidejéről tudunk felelősséget vállalni, a kézbesítés határidejéért, illetve az elveszett küldeményekért nem. A postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt.

 

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét. A vevőnek az átvételkor, a kézbesítő előtt meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. A terméken esett esetleges sérülés illetve egyéb panasz esetén jegyzőkönyvet kell felvetetni. A szállítás alatt történt rongálódásért a felelősséget nem tudjuk vállalni.

Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége és a visszaszállítás díja őt terheli.

Nemzetközi, EU-n kívüli szállításkor a csomagok után az adó- és vámfizetési kötelezettség a vevőt terheli.